Kaufland България получи петата си престижна награда за лидерство в

...
 Kaufland България получи петата си престижна награда за лидерство в
Коментари Харесай

Kaufland получи престижно отличие от ICAP Bulgaria за лидерство в сектора на модерната търговия

 Kaufland България получи петата си влиятелна премия за водачество в бранша на модерната търговия, по време на тържествена гала на деветото издание на премиите True Leaders 2021 година Компанията бе отличена с наградата за водач в своя бранш, откакто отговори по едно и също време на няколко измерими и справедливи критерии, измежду които и този за опазване и развиване на личния състав. Отличието е в следствие от поредните дейности на Kaufland България в грижата за своите чиновници през 2020 година, която беше и една от най-предизвикателните години за бизнеса като цяло.  

„ Фактът, че получаваме оценката True Leaders за пети път, е оценка за нашите безкомпромисни стандарти, които прилагаме в развиването на компанията. Да бъдем водач в бранша на модерната търговия е освен самопризнание, само че и чест. Приемаме премията с голяма отговорност и продължаваме да следваме високите цели, които сме си сложили и за в бъдеще. Те се отнасят както към развиването на работодателската ни марка и грижата за нашите чиновници, по този начин и към качеството на продуктовия ни подбор. В своята дългогодишна история на българския пазар, Kaufland се утвърди освен като желано място за извършване на покупки и правилен сътрудник на българските производители, само че и като един от най-големите и атрактивни работодатели в страната. Усилията ни са напълно ориентирани към това да предоставяме добавена стойност и съвършено обслужване на клиентите, както и да предлагаме отлични условия за мотора на растежа ни – нашите чиновници “, разяснява Валтер Волф, ръководител на УС на Kaufland България.  

Kaufland България е пазарен водач с годишен оборот от 1,6 милиарда лв. и е един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 6 500 чиновници. Три следващи години компанията бе сертифицирана като Топ шеф от интернационалния самостоятелен институт Top Employers Institute. В основата на сполучливия бизнес модел стоят корпоративните полезности и просвета, които компанията следва и които бележат непрекъснатото ѝ развиване. През годините Kaufland България основава условия за работа, които подсигуряват спокойствието и сигурността на чиновниците и им дават благоприятни условия за непрекъснато рационализиране, разнородни образования и кариерно развиване. Инвестицията в екипа разрешава на компанията да продължи да бъде водач на българския пазар и да реализира постоянни резултати, а цялостната дълготрайна тактика подкрепя привличането, подбора и квалификацията на фрагментите, с главен приоритет – грижата за чиновниците.  

В последната година напредъкът на работодателската марка на Kaufland България беше доказан от голям брой влиятелни награди в състезанията Career Show Awards 2021, Employer of Choice Awards, Business Lady Awards, Employer Branding Awards на b2b Media и BAPRA bright awards. Компанията завоюва и огромната премия на потребителите за Любим шеф в потребителската ранглиста My Love Marks.  

Наградите на ICAP Bulgaria, част от ICAP group of companies - най-голямата група за бизнес осведомителни услуги в Югоизточна Европа - се провеждат за девета поредна година. Те имат за цел да откроят компании в страната, които дават отговор на следните критерии: висока рентабилност, нарастване или опазване на личния състав, кредитна непоклатимост и водеща позиция в бранша си на активност. В разследване на показания напредък и триумфи във връзка с всички критерии, Kaufland справедливо заема почетно място измежду 300-те най–печеливши акции по аршин EBITDA за 2020 година, с самопризнание за позитивните бизнес практики, които имплементира.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР